Om Akut mikrolån

På Akut mikrolån kan du hitta tips och råd kring mikrolån du enkelt kan ansöka om via mobilen eller datorn. Vi försöker visa på fördelarna med lånemöjligheten för de som i slutändan har råd att hantera den. Vi belyser också faror som kan uppstå om förutsättningarna inte är de rätta. Utöver det kan ni hitta information om olika långivare och dess olika lånealternativ.

Vi vill också informera om att ett klick på en länk på vår hemsida som leder till en låneansökan hos tredje part i vissa fall kan generera en viss ersättning till oss. Med det sagt vill vi ändå förtydliga att vi i alla lägen kommer att vara neutrala vår bedömning och framtoning av olika långivare.

Vi som driver Akutmikrolan.se har lång erfarenhet av att producera sakliga och neutrala informationssidor inom ämnet privatekonomi. Om du upptäcker något på webbplatsen som är otydligt eller felaktigt tar vi tacksamt emot dina synpunkter kring detta. Vänligen kontakta oss då via vårt kontaktformulär.

Vill du veta hur vi arbetar med våra besökares integritet ber vi dig att läsa vår integritetspolicy och om du vill veta hur vi får intäkter genom klick på annonser eller vissa av våra länkar kan du läsa mer om detta i vår annonspolicy.

Varmt välkommen till Akut mikrolån!